Over ons

Bij Party Centrum Nijenhuis is er echt van alles mogelijk!

Bent u opzoek naar de perfecte feestlocatie voor een bruiloft of een andere privé aangelegenheid?
Of zoekt u een locatie om een bedrijfsfeest, training, vergadering, borrel of receptie te geven? Neemt u dan gerust eens contact met ons op om eventueel vrijblijvend onze zalen te bekijken en te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

Reserveer eens een avond in onze party casino of maak gebruik van de kegelbanen, ga boogschieten of lekker sportief met zijn allen op een grote fiets voor 8-10 personen te gelijk!
Dat is allemaal mogelijk binnen in de geheel vernieuwde en sfeervolle zalen en tuinkamer of in onze heerlijke tuin. Natuurlijk kunt u uw evenement ook gewoon op eigen locatie laten plaatsvinden, dan wordt het helemaal voor u georganiseerd en kunt u genieten van een heerlijk verzorgde dag die tot in de puntjes is verzorgd!

Maar, dat is nog niet alles, want wij bieden ook publieksevenementen aan zoals de jaarlijks terugkerende Volksfeestdagen, Nieuwjaarsborrelavond, Koninginnedag en andere themafeesten of bandoptredens. Het is ook mogelijk om bij Party Centrum Nijenhuis of op eigen locatie een schoolfeest, bandoptreden, of een ander publieksevenement te organiseren. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid tot zaalhuur voor een evenement georganiseerd door een sportclub, vereniging of stichting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met op 0543-512354, of via info@partycentrumnijenhuis.nl